از این مرکبات خوش طعم با این ترفندهای غیرمنتظره که تا حدودی دردسر آشپزی را از بین می برد، به خوبی استفاده کنید.
میدانید که لیمو به همه چیز، از سس سالاد گرفته تا کوکتل، طعم خوشمزه و مرکباتی اضافه میکند. پریا لارنس، RD، یکی از بنیانگذاران Tried and True Nutrition در شهر نیویورک می گوید و ممکن است در مورد فواید سلامت چشمگیر آنها شنیده باشید. لیمو حاوی خواص ضد باکتریایی است و ممکن است سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند. لارنس می افزاید، لیمو همچنین دوز بالایی از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها را ارائه می دهد که می تواند با رادیکال های آزاد مبارزه کند و ممکن است به شما کمک کند ظاهر و احساس جوانی داشته باشید.
اما لیمو نیز کاربردهای غیرمنتظره ای دارد. در اینجا هفت راه وجود دارد که این میوه لیمو ترش جهرم مفید می تواند پیچیده ترین معضلات آشپزخانه شما را حل کند و به بهبود وعده های غذایی شما کمک کند:
1. آب لیمو از قهوه ای شدن میوه ها و سبزیجات جلوگیری می کند
چند فشار آب می تواند برای آووکادو، سیب، موز و سیب زمینی خام پوست کنده معجزه کند، زیرا آب لیمو به اندازه کافی اسیدی است تا از اکسیداسیونی که قهوه ای می شود جلوگیری کند. دفعه بعد که غذا را زودتر از موعد آماده میکنید یا وقتی که یک بشقاب میوه تازه برش داده میکنید، این ترفند را امتحان کنید.
2. آب لیمو به شما کمک می کند از برنج چسبناک جلوگیری کنید
آیا با برنج کلوخه مشکلی دارید؟ شما خوش شانس هستید – اضافه کردن چند قطره آب لیمو به آب پخت و پز کمک می کند تا برنج به هم نچسبد. این نکته را با دستور پخت برنج سرخ شده سالم امتحان کنید.
3. پوست لیمو قند قهوه ای را نرم نگه می دارد – و از الک کردن جلوگیری می کند
آب تنها قسمت مفید لیمو و لیمو عمانی زرد نیست. لایه برداری فوق العاده مرطوب و خوش طعم آن می تواند در آشپزخانه نیز معجزه کند. یک تکه از پوست (با جدا شدن کامل پالپ) به جعبه شکر قهوه ای خود اضافه کنید تا از گلوله شدن و سفت شدن آن جلوگیری کنید. به این ترتیب، دفعه بعد که کوکیهای کره بادامزمینی سالم ما را درست میکنید، دیگر نیازی به الک کردن نخواهید داشت.
4. آب لیمو کاهوی شما را دوباره ترد می کند
نیازی به پرتاب آن کاهوی سست نیست! کمی آب لیمو و آب و پودر لیمو عمانی می تواند به زنده شدن برگ های شما کمک کند. برای ترد کردن برگ های شل شده، آنها را در یک کاسه آب سرد و ½ فنجان آب لیمو خیس کنید، سپس حدود یک ساعت در یخچال بگذارید. برگها زنده و آماده برای خوردن بیرون می آیند. این ترفند را در هنگام درست کردن سالاد سبزیجات لایه ای سالم ما مشاهده کنید.
5. آب لیمو به شما کمک می کند تا تخم مرغ های کاملا سفت بپزید.
حتی اگر به تخممرغهای کاملاً پخته تسلط دارید، سعی کنید پوست تخممرغها را با آب لیمو و چای لیمو عمانی قبل از اضافه کردن آنها به قابلمه بمالید تا کمی بیمه بیشتر شود. آب لیمو کمک میکند تا پوستهها در حین پختن ترک نخورند، و همچنین پوست آنها را پس از آماده شدن برای خوردن آسانتر میکند. این روش را قبل از لذت بردن از تخم مرغ های موجود در دستور العمل تخم مرغ شیطانی Bibimbap امتحان کنید.
6. آب لیمو گوشت را نرم می کند و آن را حتی خوشمزه تر می کند
آب لیمو یک نرم کننده عالی گوشت است. اسیدیته به آرامی فیبرهای پروتئینی گوشت را تجزیه میکند و آن را به طرز چشمگیری نرم میکند. وقتی استیک ما را با سس قارچ مرکبات درست می کنید تفاوت را بچشید.