بر اساس تحقیقاتی که در سال 2015 منتشر شد، خوردن بادام اشکی به عنوان یک میان وعده در اواسط صبح باعث می شود فرد برای مدتی احساس سیری کند افراد 28 گرم یا 42 گرم مصرف کردند میزان کم اشتهای شرکت کنندگان به مقدار بادام مصرفی آنها بستگی داشت.
بادام و بیماری های قلبی و بادام همراه با سایر آجیل ها و دانه ها ممکن است به بهبود سطح لیپید یا چربی در خون کمک کند. این می تواند برای سلامت قلب مفید باشد.
در مطالعه ای در سال 2014، دانشمندان دریافتند که بادام به میزان قابل توجهی سطح آنتی اکسیدان ها را در جریان خون افزایش می دهد، فشار خون را کاهش می دهد و جریان خون را بهبود می بخشد. شرکت کنندگان همگی مردان سالم بین 20 تا 70 ساله بودند که به مدت 4 هفته روزانه 50 گرم بادام مصرف می کردند.
محققان معتقدند که این ممکن است به دلایل زیر باشد:
ویتامین E، چربی های سالم و فیبر که به فرد کمک می کند احساس سیری کند تاثیر آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها آنها خوردن یک مشت بادام در روز را برای به دست آوردن این فواید توصیه می کنند.
بادام و ویتامین E و بادام حاوی مقادیر نسبتاً بالایی ویتامین E است. ویتامین E حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند توکوفرول است یک اونس منبع مطمئن بادام ساده، 7.27 میلی گرم ویتامین E را تامین می کند که تقریباً نصف نیاز روزانه یک فرد است.
ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از آسیب اکسیداتیو در بدن کمک می کنند این آسیب زمانی رخ می دهد که رادیکال های آزاد بیش از حد انباشته شوند.
رادیکال های آزاد ناشی از فرآیندهای طبیعی بدن و استرس های محیطی هستند بدن می تواند بسیاری از آنها را از بین ببرد، اما آنتی اکسیدان های رژیمی نیز به حذف آنها کمک می کنند.
سطوح بالای رادیکال های آزاد می تواند باعث استرس اکسیداتیو و در نتیجه آسیب به سلول ها شود این می تواند منجر به بیماری های مختلف و مشکلات سلامتی شود.
دانشمندان همچنین به طور آزمایشی مصرف بیشتر ویتامین E را با خطر کمتر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط کرده اند.
یک بررسی در سال 2016 اشاره می کند که یک آنتی اکسیدان موجود در ویتامین E، آلفا توکوفرول، ممکن است در کاهش خطر ابتلا به سرطان نقش داشته باشد. با این حال، مطالعات بیشتری برای تأیید این موضوع مورد نیاز است زیرا یافتهها در کل متناقض بودهاند.